Marka | CONFLOW |
Ürün | PACKING RING AND BODY GASKET FOR for 2700 AD |
Tanım | Bakım kiti |
Sipariş kodu | OZH3847564 |
CONFLOW PACKING RING AND BODY GASKET FOR for 2700 AD'nın üstün kalitesini ve performansını Özhat İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. ile Türkiye'de keşfedin. Güvenilirlik veya verimlilik arıyorsanız, bu ürün tüm endüstriyel ihtiyaçlarınızı karşılar.
PACKING RING AND BODY GASKET FOR for 2700 AD, çeşitli uygulamalarda optimal performans ve dayanıklılık sağlamak için tasarlanmıştır. Yüksek kaliteli yapısı ve yenilikçi özellikleri ile profesyonellerin tercihidir.
PACKING RING AND BODY GASKET FOR for 2700 AD'nin Ana Özellikleri:
Özhat İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. ile PACKING RING AND BODY GASKET FOR for 2700 AD'yi rekabetçi fiyatlarla ve en hızlı teslimat süreleri ile Türkiye genelinde sunuyoruz. Uzman ekibimiz, tüm sorularınızla size yardımcı olmaya ve özel çözümler sunmaya hazırdır.
Neden Özhat İç ve Dış Tic. Ltd. Şti.?
Lütfen CONFLOW ürünlerini tedarik etmemize rağmen, Özhat İç ve Dış Tic. Ltd. Şti.'ın yetkili bir distribütör olmadığını unutmayın. Tüm haklar üreticilere ve resmi ortaklarına aittir.
Bugün Teklif Alın! PACKING RING AND BODY GASKET FOR for 2700 AD ile operasyonlarınızı geliştirmeye hazır mısınız? Kişiselleştirilmiş teklif için şimdi bizimle iletişime geçin. Aşağıdaki formu doldurun veya talebinizi e-posta ile gönderin. İşletmeniz için maliyet etkin, kaliteli bir seçim yapmanıza yardımcı olalım.
Önemli Not: CONFLOW ürünlerini tedarik etmemize rağmen, Özhat İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. yetkili bir distribütör değildir. Markanın tüm hakları üreticiler ve resmi ortaklarına aittir.
Türkiye bölgesinde CONFLOW markasına ait PACKING RING AND BODY GASKET FOR for 2700 AD ürününü nereden satın alabilirim?
PACKING RING AND BODY GASKET FOR for 2700 AD ürününü CONFLOW markasından Özhat İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. üzerinden satın alabilirsiniz. Türkiye genelinde müşterilerimize rekabetçi fiyatlarla güvenilir hizmet sunuyoruz.
PACKING RING AND BODY GASKET FOR for 2700 AD ürününün fiyatı nedir?
Özel fiyat teklifi ve stok durumu için iletişim formumuzu doldurun veya bizi arayın. Size özel çözümler sunmaya kararlıyız.
Türkiye bölgesinde CONFLOW markasının resmi distribütörü veya satıcısı kimdir?
Biz, CONFLOW markasının Türkiye bölgesindeki resmi distribütörü veya satıcısı olmasak da, ürünlerimizi güvenilir kaynaklardan temin ediyor ve rekabetçi fiyatlarla orijinal CONFLOW ekipmanları sunuyoruz.
PACKING RING AND BODY GASKET FOR for 2700 AD ürün kataloğuna, kullanım kılavuzlarına, teknik dokümanlara ve PDF dosyalarına nasıl erişebilirim?
PACKING RING AND BODY GASKET FOR for 2700 AD ürününün kataloglarına, kullanım kılavuzlarına ve teknik dokümanlarına web sitemizden erişebilirsiniz. Kaynaklar bölümünü ziyaret edin veya belirli belgeler için doğrudan bizimle iletişime geçin.
PACKING RING AND BODY GASKET FOR for 2700 AD ürünü için teknik destek sağlıyor musunuz?
Doğrudan teknik destek sunmasak da, üreticiyle iletişime geçmenize yardımcı olabilir ve ihtiyacınız olan desteği almanızı sağlayabiliriz.
SCREWED CONNECTIONS DN40 (1.1/2”) - ORIFICE 4,5 BAR
dönüştürücü
DÖNÜŞTÜRÜCÜ
KIT 1100-2000FR.316DN40HN10 539599
Repair packing
STEM AND PLUG KIT Complete of: Washers Plug locknuts 2 body gaskets Ref n° 3 – 4 – 5 – 6 – 9
Mounting kit for RP13 for For air, water, neutral gases
Complete of fittings +spring adjusting tool
Mounting kit for RP13 for steam
Complete of water pot + fittings +spring adjusting tool
(OUTPUT SIGNAL: 6-30 psi)
PVP10BE- no longer available, alternative model N 4 EPL-EXATEX
equip serie: 92233-85762-88993-92427
COMPLETE OF: - REF. N° 7
DIAPHRAGM KIT Complete of: Diaphragm Yoke gaskets Air tight “O” Ring
BUHAR KAPANI
kondestop
TYPE 2000AR obsolete , replacement 072060 ( BODY EN-GJL-250 )
MODULATING VALVE
TYPE 5600 AD (ESKI CODE:650 AD)
Normally Closed Port “A” BODY MATERIAL CAST IRON G25 PN 16 DN 125
TYPE RP13 DN 25 PN16 (FULL BORE)
SELF ACTUATED PRESSURE REDUCER TYPE RP13 BODY MATERIAL CAST IRON EN GJL250 DN 25 PN16 (FULL BORE) ACTUATOR TYPE T60 Output reduction range 3 – 8 BAR INCLUDED STEAM KIT composed by: - Fittings - Spring adjusting tool - Water pot
TYPE RP13 DN 40 PN16 (FULL BORE)
SELF ACTUATED PRESSURE REDUCER TYPE RP13 BODY MATERIAL CAST IRON EN GJL250 DN 40 PN16 (FULL BORE) ACTUATOR TYPE T60 Output reduction range 3 – 8 BAR INCLUDED STEAM KIT composed by: - Fittings - Spring adjusting tool - Water pot
SELF ACTUATED PRESSURE REDUCER BODY MATERIAL CARBON STEEL EN 1.0619 DN 32 PN40 (FULL BORE) + STELLITE Gr.6
SELF ACTUATED PRESSURE REDUCER BODY MATERIAL CARBON STEEL EN 1.0619 DN 50 PN40 (FULL BORE) + STELLITE Gr.6